Ventilation

Rådgivning

Vi yder rådgivning i dimensionering, etablering og renovering af alle former for luftbårne systemer.

Dette omfatter alt fra dimensionering af de nødvendige luftmængder samt varme- og kølebehov, der skal til for at sikre et godt arbejdsmiljø, til kravsspecifikationer på anlæg, komponenter og styring.

Vi tilbyder også gennemgang af ældre ventilationsanlæg for at finde styringsmæssige akilleshæle og komme med forslag til optimering/renovering af anlæg og komponenter, så den fulde kapacitet (igen) kan udnyttes.

Etablering af ventilation

Erhverv

Dårlig luft og varme lokaler skaber en dårlig arbejdsplads – hvis I har besluttet jer for at etablere frisk luft til medarbejderne, eller retablere det gamle anlæg, der ikke har kørt siden indflytning, udfører vi totalentrepriser på ventilationsanlæg i størrelsesordenen op til 5.000 m³/h.

Vi styrer hele processen fra anlægsdimensionering over byggeprocessen til indregulering og idriftsættelse, og sikrer dermed, at slutproduktet lever op til forventningerne.

Bolig

Vi har bred erfaring med etablering af ventilation i boliger, da fortsat flere familier begynder at sætte krav til frisk luft døgnet rundt – ikke kun på kontoret og i bilen!

Hvis I gerne vil sove i frisk og kølig luft året rundt, gøre stuen til et opholdssted på de varmeste dage, eller måske få fjernet fugt og lugt i kælderen, kommer vi med et tilbud på både centrale og decentrale løsninger. Ring til Søren for at høre mere.

Hvorfor skal du bruge os?

  • Stor brancheerfaring – både teoretisk og praktisk
  • God forståelse af bygherrens situation skaber de mest værdifulde løsninger
  • Vi løfter dit indeklima, til det ønskede niveau eller højere
  • Bred erfaring med mange forskellige HVAC systemer
  • Konsekvenserne af designvalg kan synliggøres for anlægsøkonomi, drift og slutbruger

Søren Stig Poulsen – Specialist i bygningsinstallationer og byggeledelse

Efter 4 år som projekteringschef i NCC Construction A/S har jeg massiv erfaring med organisering af byggeprojekter i alle størrelser. Jeg har således det nødvendige overblik, der skal til for at disponere projektarbejdet fra planlægningsfasen til koordinering af de fornødne mennesker og arbejder, der til slut får byggeprojektet realiseret.
Mange byggesager har givet mig et bredt netværk af fagfolk og leverandører i hele landet, og I kan derfor forvente reel prissætning på et veludført byggeprojekt.

Mit CV

Stifter og Rådgiver Dansk Energikoncept ApS – siden 2015
Projekteringschef NCC Construction A/S – 4 år
Projektingeniør COWI A/S – 5 år

Kontakt Dansk Energikoncept

Hvordan kan vi optimere dit indeklima?