Projektledelse

Projektledelse

Erhverv

Vi har mere end 10 års erfaring med gennemgang af ventilations-, belysnings-, varme- og kølesystemer i alle størrelser af kontorbyggerier.

Vores udgangspunkt er altid en grundig registrering af de eksisterende forhold – den afslører byggeriets tilstand, og kortlægger hvilke muligheder der er for forbedringer, som passer til bygningens energi- og indeklimamæssige potentiale.

Vi indgår som bygherrerådgiver og afstemmer sammen med jer løsningsforslag med økonomi og ønsker for kvalitet, så der dannes klare rammer for mål og succeskriterier på projektet. Herefter formidler vi kontakt til de relevante entreprenører, men kan på mindre sager også indtræde som hovedentreprenører på byggeprojekter.

Erhverv til bolig

Ved konverteringsprojekt af erhverv til bolig leverer vi rådgivning og beregninger til byggeansøgningen, der er den dokumentation, som kræves af kommunen for at kunne give byggetilladelse. Når projektet går igennem sagsbehandlingen, tilbyder vi byggeledelse på konverteringen, hvor et stort netværk i byggebranchen sikrer et højt kvalitetsniveau af arbejderne til en god pris.

Med mange års erfaring i byggeprojektering- og styring, laver vi bæredygtige byggeløsninger, hvor indeklimaforhold, holdbarhed og økonomi er indtænkt, og ved at følge forløbet fra starten sikrer vi en helhedsorienteret proces fra idéfase til indflytning.

Hvorfor skal du bruge os?

  • Stor brancheerfaring – både teoretisk og praktisk
  • God forståelse af bygherrens situation skaber de mest værdifulde løsninger
  • Vi løfter dit indeklima, til det ønskede niveau eller højere
  • Bred erfaring med mange forskellige HVAC systemer
  • Konsekvenserne af designvalg kan synliggøres for anlægsøkonomi, drift og slutbruger

Bliv ringet op

Søren Stig Poulsen – Specialist i bygningsinstallationer og byggeledelse

Efter 4 år som projekteringschef i NCC Construction A/S har jeg massiv erfaring med organisering af byggeprojekter i alle størrelser. Jeg har således det nødvendige overblik, der skal til for at disponere projektarbejdet fra planlægningsfasen til koordinering af de fornødne mennesker og arbejder, der til slut får byggeprojektet realiseret.
Mange byggesager har givet mig et bredt netværk af fagfolk og leverandører i hele landet, og I kan derfor forvente reel prissætning på et veludført byggeprojekt.

Mit CV

Stifter og Rådgiver Dansk Energikoncept ApS – siden 2015
Projekteringschef NCC Construction A/S – 4 år
Projektingeniør COWI A/S – 5 år

Kontakt Dansk Energikoncept

Hvordan kan vi optimere dit indeklima?