Referencer

Her kan du se et udpluk af vores mange tilfredse kunder

Novasol

Lovpligtigt energisyn gennemført for landsdækkende lokalkontorer med efterfølgende oplæg til implementering af energibesparelser. Energisynet indebar bl.a. en grundig gennemgang af de tekniske installationer på hovedkontoret i Virum.

Dansk Energikoncept har startet dialog med forsyningsselskaberne, for at fremskynde udskiftning af lokalkontorernes elmålere. Det giver mulighed for central overvågning af alle lokationers energiforbrug, og hjælpe medarbejderne med at identificere årsagen til uregelmæssigheder i energiforbruget.

Nauticon

Projektet indeholder større og mindre tiltag, fordelt over flere faser. Først startede man med at optimere mindre tekniske installation, de klassiske lavthængende frugter. Derefter udskiftede man de traditionelle vinduer, for at opnå bedre dagslysforhold generelt og lavere kuldegener for de arbejdspladser tæt på facaden.

I tredje fase introducerer man køling på ejendommen, for at opnå et markant bedre indeklima. Ejendommen er præget af store facader med glas, og det har ikke været muligt at sikre et tilfredsstillende indeklima uden køling. Som sidste led i projektet, udskiftes den lette facade pga. høje vedligeholdelsesomkostninger. Den nye facade får en positiv indvirkning på indeklimaet, med bedre dagslysforhold.

Projektet har nøje afvejet forhold omkring økonomi og kontraktforhold, lejerens forventninger til bygningen i fremtiden, energiforbrug, indeklima og arkitektur.

Står I med en bygning som også trænger til en gennemgribende renovering, så hjælper Dansk Energikoncept jer med processen.

”Fremtidens Arbejdsplads”

Hvordan kommer fremtidens arbejdsplads til at se ud?

Kontakt Os

Om Dansk Energikoncept

Vi er et dedikeret team med mange års erfaring inde for energi optimering.
Vi hjælper dig med at skabe et bedre indeklima og finder den optimale energi løsning til dit hjem eller kontor.