Bsim

Basic & Advanced Kurser

 
Pris: 3.400 kr. ex. moms
 

På trods af det noget forældede interface byder BSim på en af branchens mest gennemskuelige, robuste og hurtige beregningskerner. Vi bruger selv BSim til indeklimasimulering i design- og projekteringsfaser på nybyg og ved renoveringsprojekter, og oplever gentagne gange, at programmets omfattende parameterlogning bibringer værdiskabende indsigt i bygningssystemernes påvirkning på modellens termodynamik og stoftransport – vægtig viden der kan være med til at afgøre valget mellem omkostningstunge tiltag og indkøb.

Vi tilbyder kurset til alle brugerniveauer, hvor vi gennemgår hele processen fra opbygning af en realitetstro beregningsmodel gennem verificering af systemopførsel til produktion af dokumentation af indeklimaresultater til myndighedsbehandling. For mere erfarne brugere tilbyder vi gennemgang af avancerede analyser af solafskærmning, ventilationstyper, fugtbelastninger og varme- samt kølesystemer.

Kurset kan afholdes i hele landet, eller om nødvendigt online gennem skærmdeling – kontakt Søren på +45 42 62 76 80 hvis I har spørgsmål ang. andre forhold omkring kurset.