Indeklima

Vi rådgiver, designer og optimerer dit indeklima & energi forbrug

Optimering af Indeklima

For at opnå et bedre indeklima er man nødt til at tage alle rummets faktorer i betragtning.

Dansk Energikoncept ApS bistår ejendomsadministratorer eller bygherrer med at få kortlagt den bedste vej til et forbedret indeklima. Vi måler på luftmængder, lufthastigheder, indblæsningstemperatur, vurdere solindfaldet, kortlægger den interne belastning fra mennesker og udstyr og smider disse faktorer – sammen med klimaskærmen – ind i et simuleringsprogram.

Dette skaber et solidt beslutningsgrundlag for at komme netop jeres indeklimaproblemer til livs.

Bsim – Simulering af indeklima

Vi benytter simulation software BSim til at udvikle mere effektive indeklima løsninger. Fra koncept til implementering understøtter BSim vores faglige viden med det rigtige tekniske værktøj.

BSim er en klassisk simuleringsydelse og har en bred brugerskare blandt rådgivere i Danmark. BSim er det sikre valg til mindre komplekse simuleringsopgaver og til f.eks. granskning af solafskærmningens effekt på indeklimaet. Indeklimaoptimering er blandt de mest rentable tiltag i forhold til værdiskabelse i udlejningsejendomme.

Dagslys

Dagslys er en vigtig del af den helhedsorienterede tilgang til design af løsningerne. Både for meget lys og for lidt lys vil give ugunstige forhold for rumoplevelsen, og lyset spiller en væsentlig rolle i at balancere indeklima og energiforbrug.

Beregningerne kan udføres i Dialux, BSim eller Velux Daylight Visualizer og vil sideløbende blive verificeret i BSim, så der altid er styr på indeklimaet.

Værdi+

Som bygningsejer kan det nogle gange være en udfordring at udpege de bedste investeringer på den enkelte ejendom. Dansk Energikoncept har et helhedsorienteret syn på ejendommen, så man opnår fuld forståelse for den værdikæde som er gældende for den enkelte bygning.

Projekt ”Nauticon”

Projektet er et godt eksempel på de udfordringer som mange ejendomme står overfor. Hvor mange penge skal man bruge på at fastholde lejeren, og hvor er pengene bedst anvendt. Det er vigtigt, at man arbejder med alle de væsentlige parametre for disse projekter, herunder totaløkonomi, kontraktforhold, lejerønsker, investeringshorisont osv.

Kontakt Os

Om Dansk Energikoncept

Vi er et dedikeret team med mange års erfaring inde for energi optimering.
Vi hjælper dig med at skabe et bedre indeklima og finder den optimale energi løsning til dit hjem eller kontor.