Energi & Teknik

Be15 – Energirammeberegning

Energirammeberegningen er mere end blot et kapløb om at nå i mål med lavenergiklasse 2015 eller bygningsklasse 2020. Det handler i høj grad også om at komme i mål på den mest hensigtsmæssige måde. Om det er etableringsomkostninger, energiforbrug, indeklima, bygbarhed eller drift der er fokusområdet, så hjælper Dansk Energikoncept ApS med at finde den optimale løsning. Vi har 10 års erfaring med programmet, og har optimeret alle typer byggeri.

Her kan der virkelig være penge at spare!

Ventilationsteknik

Ventilation er en af de mest afgørende faktorer for et sundt og behageligt indeklima.

Mange faciliteter landet over er udstyret med et ventilationsanlæg, dog med meget varierende kvalitet. Mekanisk ventilation er en af de største faktorer i at opnå et tilfredsstillende indeklima, og det er derfor vigtigt at anlægget arbejder så optimalt som muligt.

Dansk Energikoncept inspicerer anlæggene sammen med et ventilationsfirma, og udarbejder en samlet løsning på renovering af anlægget.

Energisyn

I samarbejde med Lind Consult ApS, kan Dansk Energikoncept ApS tilbyde at løse dine forpligtelser omkring kommende energisyn.

Er du en mindre eller mellemstor virksomhed, hjælper vi dig også med at implementere energiledelse, så I kan fastholde jeres energibesparelser år efter år.

Kontakt Os

Om Dansk Energikoncept

Vi er et dedikeret team med mange års erfaring.
Vi hjælper dig med at skabe et bedre indeklima og finder den optimale løsning til dit hjem eller kontor.