Design & Energirådgivning

Vi rådgiver, designer og optimerer dit indeklima & energi forbrug

Værdi+

Som bygningsejer kan det nogle gange være en udfordring at udpege de bedste investeringer på den enkelte ejendom. Dansk Energikoncept har et helhedsorienteret syn på ejendommen, så man opnår fuld forståelse for den værdikæde som er gældende for den enkelte bygning.

Under referencer kan I finde projekt ”Nauticon”. Projektet er et godt eksempel på de udfordringer som mange ejendomme står overfor. Hvor mange penge skal man bruge på at fastholde lejeren, og hvor er pengene bedst anvendt. Det er vigtigt, at man arbejder med alle de væsentlige parametre for disse projekter, herunder totaløkonomi, kontraktforhold, lejerønsker, investeringshorisont osv.

Indeklimasimulering (BSim)

Vi benytter simulation software BSim til at udvikle mere effektive indeklima løsninger. Fra koncept til implementering understøtter BSim vores faglige viden med det rigtige tekniske værktøj.

BSim er en klassisk simuleringsydelse og har en bred brugerskare blandt rådgivere i Danmark. BSim er det sikre valg til mindre komplekse simuleringsopgaver og til f.eks. granskning af solafskærmningens effekt på indeklimaet. Indeklimaoptimering er blandt de mest rentable tiltag i forhold til værdiskabelse i udlejningsejendomme.

Dagslysberegning

Dagslys er en vigtig del af den helhedsorienterede tilgang til design af løsningerne. Både for meget lys og for lidt lys vil give ugunstige forhold for rumoplevelsen, og lyset spiller en væsentlig rolle i at balancere indeklima og energiforbrug.

Beregningerne kan udføres i IES-VE, BSim eller Velux Daylight Visualizer og vil sideløbende blive verificeret i BSim, så der altid er styr på indeklimaet.

Energisyn

I samarbejde med Lind Consult ApS, kan Dansk Energikoncept ApS tilbyde at løse dine forpligtelser omkring kommende energisyn.

Er du en mindre eller mellemstor virksomhed, hjælper vi dig også med at implementere energiledelse, så I kan fastholde jeres energibesparelser år efter år.

Energirammeberegning (Be15)

Energirammeberegningen er mere end blot et kapløb om at nå i mål med lavenergiklasse 2015 eller bygningsklasse 2020. Det handler i høj grad også om at komme i mål på den mest hensigtsmæssige måde. Om det er etableringsomkostninger, energiforbrug, indeklima, bygbarhed eller drift der er fokusområdet, så hjælper Dansk Energikoncept ApS med at finde den optimale løsning. Vi har 10 års erfaring med programmet, og har optimeret alle typer byggeri.

Her kan der virkelig være penge at spare!

Varmestrøm (HEAT2)

HEAT anvendes til at vurdere en konstruktionsdetaljes energimæssige ydeevne. Typisk er man interesseret i den indvendige overfladetemperatur ved en given udetemperatur, men programmet anvendes også til at dokumentere f.eks. et fundaments linjetab.

Kontakt Os

Om Dansk Energikoncept

Vi er et dedikeret team med mange års erfaring inde for energi optimering.
Vi hjælper dig med at skabe et bedre indeklima og finder den optimale energi løsning til dit hjem eller kontor.